Duurzaam hout | Verzending binnen 3 – 5 werkdagen 

Over ons

Wij zijn Brenda en Lisa, twee jonge ondernemers (en zussen), die gek zijn op borrelen en gezelligheid. Combineer dit met een liefde om anderen in het zonnetje te zetten en de wil om onze handen uit de mouwen te steken. En tada… van Bries is ontstaan! 

Samen met jou maken we een écht persoonlijk cadeau voor jouw geliefde/vriend/vriendin, of natuurlijk voor jezelf!  

Hoe gaan wij te werk?

Je kan onze items blanco bestellen maar ook personaliseren. Wanneer je graag een item wilt personaliseren lever jij ons de de desbetreffende tekst, foto, idee of het plan aan. Lisa kan vanuit jouw ideeën te gekke illustraties maken en Brenda zal zorgen dat het gehele proces goed verloopt en jouw plank tenslotte fantastisch gebrand is.

Doordat we met z’n tweeën zijn houden we onze lijntjes kort. Je hebt dus altijd persoonlijk contact met ons. We denken graag met je mee. Ook als je ideeën nog niet helemaal helder zijn kan je gerust contact met ons opnemen.

Dus wil jij jouw vriend, vriendin of jezelf origineel verrassen? Dan ben je hier op de juiste plek!

Over ons hout

Alle Van BRIES houtplanken zijn van het merk Bowls and Dishes. De natuurlijke houtplanken zijn gemaakt van duurzaam hout. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakteristieken en natuurlijke vormen. Het beukenhout is wat lichter, het walnotenhout is donkerder. Je kunt de planken zowel blanco als gepersonaliseerd bestellen in onze online shop!

Lees hier meer over Bowls and Dishes. 

 

Van BRIES staat voor

Persoonlijk contact

Verzending binnen 3-5 dagen

Duurzaam hout

Contact met Van BRIES

Wij streven er naar om jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.